Even een terugblik op 2021 (1):

In de zomer zijn wij teruggeweest naar Montefoscoli: ik ben met de auto vooruit gegaan via de oostelijke kant van Zwitserland, de Bernina pas, een prachtige route, waarlangs je uiteindelijk via Tirano het land binnenkomt. In Tirano rijdt de bergtrein vanuit Zwitserland letterlijk via de straat voorlangs je terras naar het station. Daarna door naar Toscane. Een week alleen daar doorgebracht, o.a. bezoekje gebracht aan de dorpen Ghizzano en Lari en het stadje Volterra. Minder toeristen dan voorheen, maar toch gezellig druk.

Met de familie, een paar dagen naar het prachtige en zo klassiek georganiseerde strand van Marina di Pietrasanta en natuurlijk niet te vergeten altijd naar Firenze, de parel van de Renaissance. Daar hebben wij ons natuurlijk tegoed gedaan aan een lokale "Bistecca".

Omdat de jongste nog afgezet moest worden in de buurt van St. Tropez, zijn wij via een 2-daags verblijf in San Remo, teruggekeerd naar huis. San Remo is een verhaal apart, ooit de glamour parel van Liguria, nu nog steeds een aantrekkelijk drukke badplaats, met ietsje minder glamour haha, maar nog wel een groot casino.








Reacties

Populaire posts